by gastronomos

Πέστο δυόσμου με αμύγδαλα

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

«Συνταγές της τελευταίας στιγμής», της Σεβαστής Πετρίδη.Υλικά τα φύλλα από 1 μάτσο δυόσμο περίπου 100 ml ελαιόλαδο 2 κουτ. σούπας αμύγδαλα λευκά 2 σκελίδες σκόρδου, λιωμένες...
Διάβασε τη συνταγή στο www.gastronomos.gr
Κατηγορία: Σάλτσες
Περισσότερες συνταγές: ζυμαρικά, ντιπ

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το www.gastronomos.gr