79
Υλικά
- βολβοί από πατζάρια 3 -
- αμύγδαλα 50 γρ
- μανούρι 40 γρ
- σκόρδο 1 σκελ
- κρέμα βαλσαμικού 1 κγ
- λευκό ξύδι 2 κσ
- ξύδι βαλσαμικό 2 κσ
- ελαιόλαδο 50 ml
Φανταχτερό σε γεύση και εμφάνιση, το πέστο παντζαριού γίνεται ένα υπέροχο συνοδευτικό για μια ποικιλία τυριού, αλλαντικών, για ζυμαρικά, σάντουιτς, υπέροχο ακόμη για να συνοδεύση μία πράσινη σαλάτα! Η Μανούρα Σίφνου δίνει μια εκπληκτική ένταση στην γεύση του ωμού παντζαριού, αν όμως δεν έχετε μανούρα ή δεν σας αρέσει η γεύση της μπορείτε να χρησιμοποιήσετε παρμεζάνα ...
Διάβασε τη συνταγή στο www.funkycook.gr