74
Υλικά
- πράσινες ελιές 120 γρ
- βασιλικός 25 γρ
- αμύγδαλα 50 γρ
- σκόρδο 3 σκελ
- παρμεζάνα 30 γρ
- ρίγανη 1 κγ
- λιαστές ντομάτες 5 τμχ
- ελαιόλαδο 140 ml
Τα βασιλικά ξαναφούντωσαν κι εγώ ξεκίνησα ήδη να ετοιμάζω τις αγαπημένες μου σάλτσες pesto. Αυτή τη φορά είπα να επιχειρήσω να βάλω σαν βάση της σάλτσας μου πράσινες ελιές. Και ναι ….. και αυτό το pesto κατοχυρώθηκε ως πολύ αγαπημένο μας!! Πιο πικάντικο από όσα άλλα pesto έχω δοκιμάσει, έδωσε απίθανα μεζεδάκια για ουζάκι ή τσιπουράκι.
Διάβασε τη συνταγή στο syntageskardias.blogspot.com