112
Υλικά
- πέστροφες 2 τμχ
- παξιμαδάκια 4 τμχ
- λεμόνι 1 τμχ
- μαϊντανός 6 κλων
- σκόρδο 3 σκελ
- φασολάκια μαυρομάτικα 250 γρ
- καρότο 1 τμχ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- φρέσκο κρεμμυδάκι 2 τμχ
- πιπεριές τουρσί 2 φέτ
- ελιές 100 γρ
- σέλινο 5 κλων
- δαφνόφυλλα 1 φύλλα
- ελαιόλαδο 50 ml
- μουστάρδα 2 κγ
- λεμόνι 2 τμχ
Η πέστροφα, αυτό το πεντανόστιμο ψάρι «έμπαινε» συχνά στο σπίτι μου και ήταν ένα ψάρι που μας άρεσε πολύ να τρώμε από παιδιά. O πατέρας μου είχε σαν χόμπυ το ψάρεμα και έτσι δεν έλειπε ποτέ από το τραπέζι μας. Φρέσκια ή καπνιστή, στο τραπέζι μας πάντα συνοδευόταν από πράσινη σαλάτα και συνήθως τις ημέρες που είχαμε όσπρια.
Διάβασε τη συνταγή στο www.funkycook.gr