by admin

Πετιμέζι

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Υλικά

Ανάλογα με το πόσα υγρά έχουν τα σταφύλια μας ο χρόνος βρασμού ποικίλει όπως και η ποσότητα του πετιμεζιού που θα πάρουμε. Η χρήση του ψωμιού βοηθάει να "κόψουμε" το μούστο αντί της στάχτης που παραδοσιακά χρησιμοποιείται.
Διάβασε τη συνταγή στο www.asproylas.gr
Κατηγορία: Διάφορα γλυκά

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το www.asproylas.gr