102
...Εγώ βέβαια τα λέω κουλουράκια με πετιμέζι γιατί αν θέλουμε να ακριβολογούμε τα μουστοκούλουρα φτιάχνονται με μούστο πριν συμπυκνωθεί σε πετιμέζι.Όπως όμως και να τα πούμε είναι νόστιμα και υγιεινά κουλουράκια για αυτή την εποχή αλλά και για όλο το χρόνο μιας και το πετιμέζι μπορούμε να το διατηρήσουμε πολύ πολύ καιρό. Παραπλανητικό είναι το "πετιμεζόπιτα" του τίτλου, γιατί αυτή τη φορά δεν την έφτιαξα σαν πίτα αλλά σαν ατομικά κεκάκια πετιμεζιού, δηλαδή μάλλον πετιμεζομαφινάκια θα έπρεπε να τα πω!...
Διάβασε τη συνταγή στο cretangastronomy.blogspot.com