150
Υλικά
- ντομάτα 700 γρ
- καστανή ζάχαρη 300 γρ
- σκόρδο σε σκόνη 1 κγ
- μηλόξιδο 50 ml
- θυμάρι 3 κλων
- καπνιστή πάπρικα 1 κγ
- πάπρικα 0.5 κγ
Μια υπεροχη πικαντικη μαρμελαδα ντοματας για να συνοδευει κρεατα,ψητα,τυρια,πατατες καθως και διαφορα τηγανιτα ορεκτικα.Μια ομορφη πινελια και τσαχπινια στο πιατο σας!!! Σε κατσαρολα με χοντρο πατο βαζουμε ολα τα υλικα μας εκτος απο το θυμαρι. Με ξυλινη κουταλα ανακατευουμε καλα. Αφηνουμε την μαρμελαδα μας να παρει βραση και χαμηλωνουμε την φωτια σε μετρια θερμοκρασια να βρασει για 45 λεπτα περιπου ανακατευοντας που και που να μην μας κολλησει. Για να δουμε αν η μαρμελαδα μας ειναι ετοιμη,εχουμε παγωσει ενα πιατακι.Βαζουμε μια κουταλια απο την μαρμελαδα μας,και με το δαχτυλο μας τραβαμε μια γραμμη.Εαν η γραμμη αυτη παραμεινει ανοιχτη και δεν...
Διάβασε τη συνταγή στο syntagestisgogos.gr