66
Υλικά
- καρότο 4 τμχ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- πράσα 0.5 τμχ
- πιπέρι καγιέν 1 πρέζα/ες
- καυτερό πιπέρι 0.5 κγ
- κόκκινο πιπέρι 1 κγ
- ζωμός λαχανικών 500 ml
- ζωμός ψαριού 500 ml
- ελαιόλαδο 4 κσ
- λάϊμ 1 τμχ
Υλικά συνταγής
4 καρότα σε φέτες
1 κρεμμύδι σε φέτες
½ πράσο ψιλοκομμένο
1 πρέζα πιπέρι καγιέν
½ κ.γ. πιπέρι κόκκινο καυτερό
1 κ.γ. κόκκινο πιπέρι γλυκό
500ml ζωμός λαχανικών ή ψαριού ή από κόκκαλα μοσχαρίσια (ανάλογα με το τι θέλουμε να συνοδεύσουμε με τη σάλτσα μας)
4 κ.σ. ελαιόλαδο
1 λάιμ (ο χυμός του)
αλάτι
Διάβασε τη συνταγή στο www.cooklos.gr