76
Υλικά
- φύλλο Βηρυτού 1 κιλ
- βούτυρο 1 κούπα/ες
- ελαιόλαδο 1 φλ
- καρύδια 1 κιλ
- παξιμάδια 10 τμχ
- μοσχοκάρυδο -
- κανέλα 1 πρέζα/ες
- γαρύφαλλο 1 κγ
- ζάχαρη 8 ποτ
- μέλι 1 κσ
- βανίλια 3 τμχ
- γαρύφαλλο 5 τμχ
- κανέλα 1 ξύλο/α
- λεμόνι 1 τμχ
- πορτοκάλια 1 τμχ
Παραδοσιακός και υπέροχος. 1 κιλό φύλλο για μπακλαβά 1 κούπα λιωμένο βούτυρο μπερδεμένο με 1 κούπα τσαγιού ελαιόλαδο 1 κιλό καρύδια 10 κ,σ. παξιμάδι τριμμένο λίγο μοσχοκάρυδο 1 μύτη από μαχαίρι κανέλλα 1 μύτη από μαχαίρι γαρύφαλλο αλεσμένο 5 κ,σ. ζάχαρη 8 ποτήρια νερού ζάχαρη 1 κ.σ. μέλι 6 ποτήρια νερού, νερό 3 βανίλιες 5 γαρύφαλλα 1 ξυλάκι κανέλλα φλούδα λεμονιού φλούδα πορτοκαλιού ...
Διάβασε τη συνταγή στο www.sintagespareas.gr