65
Υλικά
- μπισκότο 1 πκτ
- ινδοκάρυδο 40 γρ
- καρυδέλαιο 80 γρ
- κρέμα 1 συσκ
- τυρί κρέμα 200 γρ
- κρέμα καρύδας 125 γρ
- ανανάς 100 γρ
- ζάχαρη άχνη 100 γρ
- ζελέ ανανά 1 φακ
- γάλα 200 ml
Υλικά
Για τη βάση 1 φάκελος Τριμμένο Μπισκότο ΓΙΩΤΗΣ 40 γρ. ινδοκάρυδο 80 γρ. λάδι καρύδας Για τη γέμιση pina colada 1 συσκευασία ΓΙΩΤΗΣ Crème, παγωμένο 200 γρ. τυρί κρέμα 125 γρ. κρέμα καρύδας, παγωμένη 100 γρ. φρέσκο ανανά ώριμο 100 γρ. ζάχαρη άχνη Χυμό και ξύσμα από ένα μοσχολέμονο Για τη διακόσμηση 1 φάκελος Φρουί Ζελέ Ανανά ΓΙΩΤΗΣ 1 φάκελος Garni Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ 200ml γάλα Κεράσια...
Για τη βάση 1 φάκελος Τριμμένο Μπισκότο ΓΙΩΤΗΣ 40 γρ. ινδοκάρυδο 80 γρ. λάδι καρύδας Για τη γέμιση pina colada 1 συσκευασία ΓΙΩΤΗΣ Crème, παγωμένο 200 γρ. τυρί κρέμα 125 γρ. κρέμα καρύδας, παγωμένη 100 γρ. φρέσκο ανανά ώριμο 100 γρ. ζάχαρη άχνη Χυμό και ξύσμα από ένα μοσχολέμονο Για τη διακόσμηση 1 φάκελος Φρουί Ζελέ Ανανά ΓΙΩΤΗΣ 1 φάκελος Garni Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ 200ml γάλα Κεράσια...
Διάβασε τη συνταγή στο funkycook.gr