81
Υλικά
- πιπεριές κέρατο 8 τμχ
- ελαιόλαδο 2 κσ
- λευκό ξύδι 2 κσ
- μηλόξιδο 2 κσ
- γιαούρτι 200 γρ
- κατίκι 1 κσ
- σουμάκ 0.5 κγ
- σουσάμι 1 κσ
- αλάτι -
Ποιός είπε ότι ο τηγανιτός μεζές είναι καλοκαιρινό προνόμιο; Μια χαρά στολίζει και το φθινοπωρινό τραπέζι κι ας είναι εμφανέστατη η αναφορά στο καλοκαίρι!!!! -:)) Τηγανιτές πιπεριές, λοιπόν, που μπορούν άνετα να γίνουν ψητές, αν και χρειάζεται λίγο περισσότερος χρόνος. Μεζεδάκι που με τη νοστιμιά του μας κάνει να ξεχνούμε, για λίγο...δυστυχώς, τα προβλήματα της καθημερινότητας. Μπορούμε να τις ετοιμάσουμε μερικές μέρες πιο πριν και να τις διατηρήσουμε σε μπολ ή γυάλινο βάζο στο ψυγείο. Τις γαρνίρουμε με το αρωματισμένο γιαούρτι σκέτο ή αναμεμειγμένο με ελάχιστο κατίκι Δομοκού....
Διάβασε τη συνταγή στο tantekiki.blogspot.com