245
Υλικά
- αλεύρι σκληρό 1.5 φλ
- αλεύρι μαλακό 1.5 φλ
- μαγιά ξερή 1 φακ
- γάλα φρέσκο 0.5 φλ
- ζάχαρη 0.25 κγ
- μαργαρίνη 0.25 φλ
- αυγά 2 τμχ
- κρόκοι 2 τμχ
- αλάτι 1 κγ
- ζαμπόν 120 γρ
- κασέρι 100 γρ
- γραβιέρα 50 γρ
- γκούντα 40 γρ
Αυτή η ζύμη, είναι μια από τις πιο ωραίες και εύκολες, για να φτιάξουμε αφράτα και πολύ νόστιμα πιροσκί.
Βεβαίως, μπορούμε να
την χρησιμοποιήσουμε για να φτιάξουμε και οποιοδήποτε άλλο πιτάκι μας αρέσει, όπως λαχανοπιτάκια, τυροπιτάκια, λουκανοπιτάκια, ακόμη και κρεατοπιτάκια.
Βεβαίως, μπορούμε να
την χρησιμοποιήσουμε για να φτιάξουμε και οποιοδήποτε άλλο πιτάκι μας αρέσει, όπως λαχανοπιτάκια, τυροπιτάκια, λουκανοπιτάκια, ακόμη και κρεατοπιτάκια.
Πιροσκί τηγανιτά...
Διάβασε τη συνταγή στο faghta-giagias.blogspot.com