Υλικά
- κρεμμύδια 1 τμχ
- φρέσκο κρεμμυδάκι 3 τμχ
- λάχανο 300 γρ
- καρότο 1 τμχ
- ξύδι ρυζιού 2 κσ
- μανιτάρια 300 γρ
- σκόρδο 0.5 σκελ
- φύλλο κρούστας 0.5 πκτ
Σήμερα θα σας δώσω μια συνταγή που με παραλλαγές φτιάχνουμε χρόνια τώρα στο σπίτι, και είμαι σίγουρη πως θα γίνει από τις αγαπημένες σας! Βασίζεται σε νοοτροπία στα κινέζικα spring rolls, αυτά τα κακόμοιρα κακοποιημένα ασιατικά ορεκτικά, αλλά γίνεται με φύλλο κρούστας (και όχι ρυζόφυλλο) και στο φούρνο, όχι στο τηγάνι. Η γέμιση είναι σχετικά απλή και αν μπορέσετε να φάτε μόνο ένα στείλτε μου παρακαλώ ένα μήνυμα για να μου πείτε πως τα καταφέρατε!
Διάβασε τη συνταγή στο foodjunkie.eu