137
Οι ζύμες έχουν την τιμητική τους τις ημέρες του Πάσχα έτσι δεν είναι; Τώρα πια όλο και πιο εύκολο είναι να φτιάξουμε τα τσουρέκια μας στο σπίτι. Υπάρχουν τόσες συνταγές, με ζύμωμα, χωρίς ζύμωμα, εύκολες, πιο δύσκολες, μεγάλη ποικιλία να διαλέξει κανείς. Η νοστιμιά του φρεσκοψημένου τσουρεκιού είναι ότι καλύτερο. Η ιστορία της συνταγής μας τώρα. Βρήκα σε ένα από τα τηλεπεριοδικά της μαμάς μου αυτή τη συνταγή που λέει ότι είναι του Νικόλαου Τσελεμεντέ, με την ονομασία "Πορτμονέ". Όπως είναι φυσικό πήγα κατευθείαν να το ψάξω στο ίντερνετ να βρω συνταγές. Δεν βρήκα καμιά. Μέχρι και τη Χαρά έβαλα να το ψάξει και το μόνο που βρήκαμε είναι ότι σημαίνει πορτοφόλι στα γαλλικά.
Διάβασε τη συνταγή στο cookandfeed.blogspot.com