140
Υλικά
- αλεύρι μαλακό 4 κούπα/ες
- μπέκιν πάουντερ 0.5 κσ
- ζάχαρη 1 κσ
- αλάτι 2 κσ
- μαγιά 1 φακ
- γάλα 1 κούπα/ες
- λάδι 0.67 κούπα/ες
- κρεμμύδια 1 τμχ
- χυμός ντομάτας 250 γρ
- μπαχάρι 4 κόκκοι
- ζάχαρη 1 κσ
- πιπεριές 2 τμχ
- γκούντα 500 γρ
- μπέϊκον 5 φέτ
- λουκάνικα 15 τμχ
3,5 με 4 κούπες αλεύρι μαλακό
1/2 κ.σ. μπέικιν πάουντερ
1 κ.σ. ζάχαρη
2 κ.σ. αλάτι
1 φακελάκι μαγιά
1 κούπα χλιαρό γάλα
2/3 της κούπας λάδι
1/2 κ.σ. μπέικιν πάουντερ
1 κ.σ. ζάχαρη
2 κ.σ. αλάτι
1 φακελάκι μαγιά
1 κούπα χλιαρό γάλα
2/3 της κούπας λάδι
1 κρεμμύδι
250 γρ. χυμό ντομάτας
4 μπαχάρια
1 κ.σ. ζάχαρη
Αλάτι-Πιπέρι-Λάδι-Νερό
2 πιπεριές ψιλοκομμένες (κράταμε 4 ροδέλες για το "στόλισμα")
500 γρ. γκούντα
4-5 φέτες μπέικον κομμένο σε τετράγωνα
15 μικρά λουκάνικα βρασμένα και κομμένα σε ροδέλες
Διάβασε τη συνταγή στο www.cookingbook.gr