74
Υλικά
- κριθαράκι 250 γρ
- κρεμμύδια 0.5 τμχ
- πιπεριές πράσινες 0.5 τμχ
- μαργαρίνη με βούτυρο 1 κσ
- σουτζούκι 50 γρ
- παρμεζάνα 50 γρ
- κύβος κότας 1 τμχ
- λάδι τρούφας 1 κσ
- ντομάτα 0.5 τμχ
- σκόρδο 2 σκελ
- θυμάρι 2 κλων
- βασιλικός 3 φύλλα
- ζάχαρη -
- ρόκα 5 φύλλα
- ελαιόλαδο -
- αλάτι -
Από την Chef Αυγερία Σταπάκη Ημέρα προβολής 13/12/13. Πατήστε εδώ για να δείτε την εκπομπή. ΥΛΙΚΑ 250 γρ. κριθαράκι ½ κρεμμύδι ξερό ½ πιπεριά πράσινη 1 κ.σ. μαργαρίνη με 25% βούτυρο Flora 50 γρ. σουτζούκι 50 γρ. παρμεζάνα...
Διάβασε τη συνταγή στο www.chefonair.gr