94
Υλικά
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 500 γρ
- μαγιά ξερή 1 φακ
- μαγιά νωπή 25 γρ
- ζάχαρη 1 κγ
- αλάτι 1 κγ
- ελαιόλαδο 4 κσ
- ντομάτα 5 τμχ
- ζάχαρη 0.5 κγ
- ζάχαρη 0.5 κγ
- ρίγανη 1 κγ
- καυτερές πιπεριές 1 τμχ
- μοτσαρέλα 150 γρ
- ρεγκάτο 100 γρ
Πίτσα ΜαργαρίταΗ διάσημη ναπολιτάνα πίτσα Μαργαρίτα φτιάχνεται με σάλτσα ντομάτας και μοτσαρέλα. Εμείς όμως είμαστε στην Ελλάδα και δε θα μπορούσαμε παρά να βάλουμε τη δική μας "πινελιά".και... κάτι ακόμαΑν δεν θέλουμε σιμιγδάλι, μπορούμε να τοποθετήσουμε στο ταψί λαδόκολλα. Την πασπαλίζουμε λίγο αλεύρι και βάζουμε πάνω τη ζύμη.
Διάβασε τη συνταγή στο thegastrin.blogspot.com