52
Υλικά
- ζύμη πίτσας 1 δόση
- μοτσαρέλα 1 φλ
- έμενταλ 1 φλ
- γκοργκοντζόλα 0.5 φλ
- ρικότα 0.5 φλ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- ντοματοπελτές 3 κγ
- ελαιόλαδο 2 κσ
- ζάχαρη 0.5 κγ
- ρίγανη 2 κγ
- αλάτι 0.33 κγ
- μαύρο πιπέρι 0.33 κγ
ΥΛΙΚΑ: 1 φλιτζάνι τυρί μοτσαρέλα, τριμμένη 1 φλιτζάνι έμενταλ (emental), τριμμένο 1/2 φλιτζάνι τυρί κορκονζόλα (gorgonzola), τριμμένο 1/2 φλιτζάνι τυρί ρικότα (ricotta), ελαφρά λιωμένο 1 κρεμμύδι μέτριο κομμένο σε λεπτές φέτες 3 κουταλάκια του γλυκού πελτέ ντομάτας 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο 2 κουταλιές της σούπας νερό 1/2 κουταλάκι του γλυκού ζάχαρη 2 κουταλάκια του γλυκού ρίγανη 1/3 κουταλάκι του γλυκού αλάτι 1/3 κουταλάκι του γλυκού μαύρο πιπέρι (σε σκόνη)
Διάβασε τη συνταγή στο mageirikikaisintages.blogspot.com