65
Υλικά
- αυγά 1 τμχ
- παρμεζάνα 0.5 φλ
- αλάτι 0.25 κγ
- θυμάρι 0.25 κγ
- ρίγανη 0.25 κγ
- καπνιστή πάπρικα 0.25 κγ
- σκόρδο 0.5 κγ
- αλεύρι ολικής άλεσης 2 κσ
- σάλτσα ντομάτας 3 κσ
- ντομάτα 1 κσ
- κασέρι 250 γρ
Δοκίμασα που λέτε να φτιάξω βάση πίτσας από κινόα. Στην αρχή φοβήθηκα μήπως η βάση σπάει και δεν μπορεί να φαγωθεί η πίτσα με το χέρι. Γιατί αν είναι να φάω πίτσα με πιρούνι στο σπίτι μου, πάει περίπατο η μισή απόλαυση. Η γεύση της με απασχόλησε λιγότερο, καθώς το άγχος μου ήταν πως η «ζύμη» θα καταφέρει από πολτός να γίνει ένα σώμα ...
Διάβασε τη συνταγή στο laxtaristessyntages.blogspot.com