97
Υλικά
- μαγιά ξερή 1 κγ
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 380 γρ
- δεντρολίβανο 1 κγ
- αλάτι 1 κγ
- ελαιόλαδο 2 κσ
- ελαιόλαδο 2 κσ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- σκόρδο 3 σκελ
- κρέμα γάλακτος 150 ml
- δεντρολίβανο 0.5 κγ
- αλάτι 1 πρέζα/ες
- ρικότα 250 γρ
- δεντρολίβανο 0.5 κγ
- αλάτι 1 πρέζα/ες
- κατσικίσιο τυρί 150 γρ
250ml χλιαρό νερό
1 κουταλάκι ξηρή μαγιά
380γρ αλεύρι για όλες τις χρήσεις
1 κουταλάκι φρέσκο δενδρολίβανο ψιλοκομμένο
1 κουταλάκι αλάτι
πιπέρι
2 κουταλιές ελαιόλαδο για το μπωλ
υλικά για τη λευκή σάλτσα
2 κουταλιές ελαιόλαδο
1 μέτριο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
3 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο
150ml κρέμα γάλακτος 35%
1/2 κουταλάκι δενδρολίβανο ψιλοκομμένο
μια πρέζα αλάτι
πιπέρι
υλικά για την επικάλυψη
250γρ ρικότα
1/2 κουταλάκι δενδρολίβανο ψιλοκομμένο
μια πρέζα αλάτι
πιπέρι
150γρ κατσικίσιο τυρί σε κομματάκια
μαιντανό ψιλοκομμένο
ελαιόλαδο για το ταψί
1 κουταλάκι ξηρή μαγιά
380γρ αλεύρι για όλες τις χρήσεις
1 κουταλάκι φρέσκο δενδρολίβανο ψιλοκομμένο
1 κουταλάκι αλάτι
πιπέρι
2 κουταλιές ελαιόλαδο για το μπωλ
υλικά για τη λευκή σάλτσα
2 κουταλιές ελαιόλαδο
1 μέτριο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
3 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο
150ml κρέμα γάλακτος 35%
1/2 κουταλάκι δενδρολίβανο ψιλοκομμένο
μια πρέζα αλάτι
πιπέρι
υλικά για την επικάλυψη
250γρ ρικότα
1/2 κουταλάκι δενδρολίβανο ψιλοκομμένο
μια πρέζα αλάτι
πιπέρι
150γρ κατσικίσιο τυρί σε κομματάκια
μαιντανό ψιλοκομμένο
ελαιόλαδο για το ταψί
Διάβασε τη συνταγή στο pepiskitchen.blogspot.com