67
Υλικά
- αλάτι 20 γρ
- ζάχαρη 10 γρ
- μαγιά νωπή 40 γρ
- βιτάμ 50 γρ
- σπορέλαιο 100 γρ
- αλεύρι σκληρό 1 κιλ
- ελαιόλαδο 2 κσ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- ντοματάκια 1 κονσέρβα
- πράσινες ελιές 100 γρ
- ντοματοπελτές 1 κσ
- ζάχαρη 1 κγ
- ρίγανη 1 κσ
- θυμάρι 1 κσ
- θρούμπη 1 κσ
- σουτζούκι 1 τμχ
- ζαμπόν 8 φέτ
- κασέρι 200 γρ
- έμενταλ 200 γρ
- πιπεριές κόκκινες 1 τμχ
- πιπεριές πράσινες 1 τμχ
- πράσινες ελιές 60 γρ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- ντομάτα 2 τμχ
Για τη ζύμη
20 γρ. αλάτι
10 γρ. κρυσταλλική ζάχαρη
40 γρ. νωπή μαγιά
50 γρ. λιωμένο βιτάμ
500 γρ. χλιαρό νερο
100 γρ. σπορέλαιο
1 κιλό κοσκινισμένο αλεύρι σκληρό
Για τη σάλτσα
2 κ.σ ελαιόλαδο
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 κονσέρβα ντοματάκια
100 γρ. ελιές πράσινες σε φετούλες
1 κ.σ...
Διάβασε τη συνταγή στο mageirikikaisintages.blogspot.com