103
Υλικά
- αλεύρι 3 φλ
- μαγιά ξερή 1 φακ
- γάλα 1 φλ
- ελαιόλαδο 0.5 φλ
- αλάτι 1 κγ
- ζάχαρη 1 κγ
- σάλτσα ντομάτας 1 φλ
- κονκασέ 1 φλ
- χυμός 1 φλ
- ελαιόλαδο 1 κσ
- ρίγανη 0.5 κγ
- αλάτι -
- ζάχαρη 0.5 κγ
- μοτσαρέλα 1 φλ
- αντζούγιες 10 τμχ
- μαύρες ελιές 10 τμχ
- ρίγανη 1 κγ
- γκούντα 2 φλ
- ελαιόλαδο 3 κσ
Υλικά συνταγής για τη ζύμη 3-4 φλιτζ. αλεύρι 1 φακελάκι μαγιά ξερή 1 φλιτζ. γάλα ½ φλιτζ. ελαιόλαδο 1 κ.γ. αλάτι 1 κ.γ. ζάχαρη για τη σάλτσα 1 φλιτζ. φρέσκια σάλτσα ντομάτας ή ντομάτα κονκασέ ή χυμό εμπορίου 1 κ.σ. ελαιόλαδο ½ κ.γ. ρίγανη αλάτι ½ κ.γ. ζάχαρη για την πίτσα 1 φλιτζ. μοτσαρέλα 10 φιλέτα αντζούγιες...
Διάβασε τη συνταγή στο www.cooklos.gr