216
Υλικά
- μαγιά ξερή 1 φακ
- βούτυρο 1 κσ
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 0.5 κιλ
- γκούντα 400 γρ
- μπέϊκον 5 φέτ
- μανιτάρια 100 γρ
- ντομάτα 2 τμχ
- ρίγανη 1 κσ
- πιπεριές κέρατο 2 τμχ
Η πίτσα είναι φαγητό αποτελούμενο από ψημένη ζύμη, και μείγμα λαχανικών ή και αλλαντικών. Υπάρχουν δύο βασικά είδη πίτσας, η ιταλική και η καναδική. Η ιταλική πίτσα έχει λεπτή ζύμη και συνήθως περιορισμένο αριθμό υλικών ανά πίτσα (πιο συγκεκριμένα εξαρτάται από τη φαντασία του μάγειρα) και είναι ατομική. Η καναδική έχει πιο χοντρή ζύμη και συνήθως έχει πληθώρα υλικών επάνω. Η καναδική υπάρχει κατά κανόνα σε τρία μεγέθη: ατομική, οικογενειακή (ή μεσαία) και γίγας.
Διάβασε τη συνταγή στο cookpad.com