175
Υλικά
- γαλοπούλα 160 γρ
- σαλάμι αέρος 150 γρ
- προσούτο 80 γρ
- havarti 125 γρ
- ρεγκάτο 270 γρ
- μπλε τυρί 100 γρ
- ντοματίνια 10 τμχ
- ρόκα 1 ματσ.
- αγγούρι 1 τμχ
- σέλερι 2 κλων
- καρύδια 100 γρ
- μπαγκέτα 1 τμχ
- αγγουράκι τουρσί 10 τμχ
- μουστάρδα 2 κσ
- βούτυρο 3 κσ
- κριτσίνια 200 γρ
- θυμάρι 1 κλων
- ξερά σύκα 0.5 κιλ
- χυμός πορτοκαλιού 0.5 φλ
- λευκό κρασί 100 ml
- κρέμα βαλσαμικού 1 σφην
- θυμάρι 4 κλων
- πιπεριές Φλωρίνης 5 τμχ
- ντοματοπελτές 50 γρ
- καπνιστή πάπρικα 1 κγ
- μουστάρδα 2 κσ
- φέτα 60 γρ
- ελαιόλαδο 80 ml
- ρίγανη 0.25 κγ
- βούτυρο 100 γρ
- μουστάρδα 50 γρ
- θυμάρι 2 κλων
160 γρ. Ferrano Γαλοπούλα ψητή Ifantis 150 γρ. σαλάμι αέρος με παρμεζάνα Ifantis 80 γρ. Ferrano Προσούτο Ifantis 125 γρ. Arla τυρί Havarti 270 γρ. τυρί Arla Αυθεντικό Regato 100 γρ. μπλε τυρί Δανίας Castello Danablu 10 ντοματίνια 1 ματσ. ρόκα 1 αγγούρι 2 κλων. σέλερι (φαρδιά) 100 γρ. καρύδια 1 μπαγκέτα πολύσπορη & λευκή 8-10 αγγουράκια τουρσί 2 κ.σ. μουστάρδα 3 κ.σ. βούτυρο Lurpak Soft ...
Διάβασε τη συνταγή στο www.chefonair.gr