36
ΥΛΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ
2 πακετάκια νωπή μαγιά (50 γρ.)
1 κ. σούπας ζάχαρη
1 1/2 φλ. τσ. χλιαρό νερό
2 κ. σούπας ελαιόλαδο + επιπλέον για τα χέρια μας
1 κ. γλ. αλάτι
αλεύρι για ζυμωτό ψωμί, όσο πάρει η ζύμη (τουλάχιστον 500 γρ.)
ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΜΙΣΗ
50 γρ. ζαμπόν
100 γρ. κίτρινο μαλακό τυρί (gooda ή κάποιο παραπλήσιο)
8-10 ελιές μαύρες
1 μικρή πράσινη πιπεριά
1 μικρή πιπεριά φλωρίνης
1/2 κ. γλ. ρίγανη
άσπρο πιπέρι (ανάλογα με το πόσο πικάντικο θέλουμε το ψωμί)
λίγο σουσάμι για την επικάλυψη
Υλικά
- μαγιά 2 φακ
- ζάχαρη 1 κσ
- νερό 1.5 φλ
- ελαιόλαδο 2 κσ
- αλάτι 1 κγ
- αλεύρι 500 γρ
- ζαμπόν 50 γρ
- κίτρινο τυρί 100 γρ
- μαύρες ελιές 10 τμχ
- πιπεριές πράσινες 1 τμχ
- πιπεριές Φλωρίνης 1 τμχ
- ρίγανη 0.5 κγ
ΥΛΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ
2 πακετάκια νωπή μαγιά (50 γρ.)
1 κ. σούπας ζάχαρη
1 1/2 φλ. τσ. χλιαρό νερό
2 κ. σούπας ελαιόλαδο + επιπλέον για τα χέρια μας
1 κ. γλ. αλάτι
αλεύρι για ζυμωτό ψωμί, όσο πάρει η ζύμη (τουλάχιστον 500 γρ.)
ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΜΙΣΗ
50 γρ. ζαμπόν
100 γρ. κίτρινο μαλακό τυρί (gooda ή κάποιο παραπλήσιο)
8-10 ελιές μαύρες
1 μικρή πράσινη πιπεριά
1 μικρή πιπεριά φλωρίνης
1/2 κ. γλ. ρίγανη
άσπρο πιπέρι (ανάλογα με το πόσο πικάντικο θέλουμε το ψωμί)
λίγο σουσάμι για την επικάλυψη
Διάβασε τη συνταγή στο www.e-sofia.gr