220
ΥΛΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ500 γρ. πλιγούρι1/4 φλ. τσ. ελαιόλαδο1500 ml βραστό νερόΓΙΑ ΤΗ ΣΑΛΤΣΑ1/2 φλ. τσ. ελαιόλαδο2 πράσινες πιπεριές κέρατο ψιλοκομμένες2 πιπεριές φλωρίνης ψιλοκομμένες2 μέτρια καρότα σε κυβάκια (ζάρια)1 κουτί (400 γρ.) τεμαχισμένα μανιτάρια στραγγισμένα3 φέτες μπέικον ψιλοκομμένες3 φέτες ζαμπόν ψιλοκομμένεςαλάτιπιπέρι1 κύβος λαχανικών 70 γρ. κεφαλοτύρι τριμμένο + 1 φλ. τσ. καυτό νερό
Διάβασε τη συνταγή στο www.e-sofia.gr