146
Υλικά
- προβολόνε 100 γρ
- πεκορίνο 100 γρ
- προσούτο 5 φέτ
- κοτόπουλο φιλέτο 5 φέτ
- μαρμελάδα κεράσι 3 κσ
Υλικά συνταγής
100γρ. προβολόνε
100γρ. πεκορίνο με μαύρο πιπέρι
5 φέτες προσούτο κότο (prosciutto cotto)
5 φέτες καπνιστό φιλέτο κοτόπουλο
5 φέτες speck καπνιστό
1 φέτα σεβρ περασμένη από το τηγάνι 1 λεπτό η κάθε πλευρά για να κάνει κρούστα
2-3 κ.σ. μαρμελάδα κεράσι
Διάβασε τη συνταγή στο www.cooklos.gr