by admin

Ποιο λάδι να επιλέξω για το τηγάνισμα;

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Αρχικά θα πρέπει να παραδεχτούμε ότι σε οποιοδήποτε είδος κουζίνας, τα τηγανητά φαγητά έχουν την θέση τους ενώ είναι κοινό γνωστό ότι δεν είναι και ο πιο υγιεινός τρόπος μαγειρέματος.

Όμως 2 βασικά τους πλεονεκτήματα:

Πλούσια και έντονη γεύση.
Γρήγορη μέθοδος μαγειρέματος.
Μας κάνει να μην τα βγάζουμε από την διατροφή μας.

Τα λάδια που κυρίως χρησιμοποιούμε για το τηγάνισμα είναι:

Το ελαιόλαδο.
Τα σπορέλαια (ηλιέλαιο, κραμβέλαιο, αραβοσιτέλαιο, σογιέλαιο, βαμβακέλαιο κλπ.)

Διάβασε τη συνταγή στο www.cretangastronomy.gr
Κατηγορία: Συμβουλές

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το www.cretangastronomy.gr