122
Αρχικά θα πρέπει να παραδεχτούμε ότι σε οποιοδήποτε είδος κουζίνας, τα τηγανητά φαγητά έχουν την θέση τους ενώ είναι κοινό γνωστό ότι δεν είναι και ο πιο υγιεινός τρόπος μαγειρέματος.
Όμως 2 βασικά τους πλεονεκτήματα:
Πλούσια και έντονη γεύση.
Γρήγορη μέθοδος μαγειρέματος.
Μας κάνει να μην τα βγάζουμε από την διατροφή μας.
Τα λάδια που κυρίως χρησιμοποιούμε για το τηγάνισμα είναι:
Το ελαιόλαδο.
Τα σπορέλαια (ηλιέλαιο, κραμβέλαιο, αραβοσιτέλαιο, σογιέλαιο, βαμβακέλαιο κλπ.)
Διάβασε τη συνταγή στο www.cretangastronomy.gr