250
Μου είναι δύσκολο να σκεφτώ ένα πιο υγιεινό και πιο νόστιμο ψωμί! Μικρή περιγραφή: Εκτός από τη γεύση του, που την βρήκα απλά εξαιρετική, με εντυπωσίασε η ελαστικότητά του, η σπογγώδης και παράλληλα συμπαγής σύστασή του, η ιδανική σχέση υγρασίας εσωτερικά και τραγανής κρούστας εξωτερικά, και η λαχταριστή και γεμάτη μυρωδιά των φρεσκοψημένων σπόρων! Για ζύμωμα στο μίξερ: Χρησιμοποιούμε το εξάρτημα του γάντζου. Βάζουμε στο μίξερ όλα τα υλικά, εκτός από το αλάτι. Δίνουμε 5-6 στροφές στο μίξερ και προσθέτουμε το αλάτι. Ζυμώνουμε για 10 λεπτά, μέχρι να πάρουμε ένα σφιχτό ζυμάρι που
Διάβασε τη συνταγή στο e-mammm.blogspot.com