150
Υλικά
- κοφτό μακαρονάκι 100 γρ
- στραγγιστό γιαούρτι 1 κεσεδάκι/α
- ελαιόλαδο 30 ml
- μουστάρδα 15 ml
- μουστάρδα σε σκόνη 0.5 κγ
- ξύδι από κρασί 30 ml
- λεμόνι 1 κγ
Όπως και να τις πεις αυτές τις σαλάτες με κάποια πρωτεΐνη που συμπληρώνονται με ζυμαρικό ή ρύζι είναι ευπρόσδεκτες σε κάθε τραπέζι, οικογενειακό ή φιλικό. Και σε ταπεράκι γραφείου ή σχολείου από τώρα και μετά. Αφήστε που αξιοποιούνται περισσεύματα με τον καλύτερο τρόπο! Σ’ αυτή τη λογική λοιπόν η κοτοσαλάτα της σημερινής συνταγής: αξιοποίηση περισσευμάτων και εύκολο ελαφρύ γεύμα!
Διάβασε τη συνταγή στο www.cretangastronomy.gr