196
Υλικά
- πορτοκάλια 2 τμχ
- μαγειρική σόδα 1 κγ
- μπέκιν πάουντερ 3 κγ
- κουβερτούρα 100 γρ
Τα πορτοκάλια άρχισαν να γλυκαίνουν και οι πορτοκαλόπιτες είναι αγαπημένο γλυκό της εποχής. Επειδή όμως αρκετοί νηστεύουν και άλλοι αποφεύγουν τα αυγά , πιο κατάλληλη για την εποχή είναι μια νηστίσιμη μυρωδάτη πορτοκαλόπιτα που δεν υστερεί σε τίποτα από την κλασική και πολύ γνωστή πορτοκαλόπιτα με το φύλλο τα αυγά και το γιαούρτι. Σε μερικούς μάλιστα μπορεί να αρέσει και περισσότερο...
Διάβασε τη συνταγή στο www.cretangastronomy.gr