98
Υλικά
- φύλλο κρούστας 1 πκτ
- αυγά 2 τμχ
- γιαούρτι 1 κεσεδάκι/α
- μπέκιν πάουντερ 1 κγ
- ζάχαρη 0.75 κούπα/ες
- πορτοκάλια 2 τμχ
- ηλιέλαιο 1 κούπα/ες
- χυμός πορτοκαλιού 1 ποτ
- νερό 2 ποτ
- ζάχαρη 1.5 ποτ
Οδηγίες Αφήνουμε το φύλλο κρούστας εκτός συσκευασίας να ξεραθεί και το θρυμματίζουμε σε ένα βαθύ μπολ. Προσθέτουμε όλα τα υλικά
Διάβασε τη συνταγή στο www.chefoulis.gr