33
Υλικά
- φαρίνα 400 γρ
- καλαμποκέλαιο 0.75 ποτ
- μαγιά νωπή 1 κσ
- αυγά 5 τμχ
- βούτυρο 3 κσ
- αλάτι 0.5 κγ
- ζάχαρη 1 κσ
- ζάχαρη 1.5 ποτ
- πορτοκάλια 1 ποτ
- κουβερτούρα 250 γρ
- γάλα 50 ml
- μέλι 1 κσ
Υλικά Φαρίνα ΓΙΩΤΗΣ 400 γρ κοσκινισμένη Καλαμποκέλαιο 3/4 ποτήρι νερού Νωπή μαγιά ΓΙΩΤΗΣ 1 κουταλιά σούπας Νερό 1 φλιτζάνι τσαγιού χλιαρό Αυγά 5 τεμ καλά χτυπημένα Βούτυρο 3 κουταλιές σούπας Αλάτι 1/2 κουταλιά γλυκού Ζάχαρη 1 κουταλιά σούπας γεμάτη Για το σιρόπι Νερό 2 ποτήρια Ζάχαρη 1 1/2 ποτήρι νερού Χυμός από πορτοκάλι 1 ποτήρι νερού Πορτοκάλι 1 τεμ μόνο το ξύσμα Για την σοκολάτα Κουβερτούρα ΓΙΩΤΗΣ 250 γρ Γάλα 50 ml Μέλι 1 κουταλιά σούπας
Διάβασε τη συνταγή στο www.chefoulis.gr