91
Βάζουμε τα κρέατα τις επιλογής μας στην γάστρα.Εμείς επιλέξαμε μοσχάρι, χοιρινό και αρνάκι.Αναμειγνύουμε το κρασί με το λάδι, την μουστάρδα, τον χυμό λεμονιού, ρίγανη, θυμάρι και δενδρολίβανο.Βάζουμε στα κρέατα 3 σκελίδες σκόρδο και περιχύνουμε την μαρινάδα.Σκεπάζουμε και αφήνουμε για 12 ώρες στο ψυγείο.Αν η γάστρα μας είναι πύλινη την βγάζουμε 2 ώρες πιο νωρίς από το ψυγείο.Τοποθετούμε τις πατάτες και τα καρότα.
Διάβασε τη συνταγή στο foodaholics.gr