by admin

ΠΟΥΡΕΣ ΣΜΕΟΥΡΩΝ ΜΕ ΜΟΥΣ ΛΕΥΚΗΣ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Από τον Chef Patissier Δημήτρη Οικονομίδη ,500 γρ. φρέσκα σμέουρα 1 λοβό βανίλιας 100 γρ. ζάχαρη  160 γρ. γάλα 300 γρ. κρέμα γάλακτος 35 % λιπαρά  280 γρ. λευκή...
Διάβασε τη συνταγή στο www.chefonair.gr
Κατηγορία: Επιδόρπια
Περισσότερες συνταγές: επιδόρπια, μους λευκής σοκολάτας

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το www.chefonair.gr