250
Υλικά
- σπανάκι 1 κιλ
- κρέμα γάλακτος 200 γρ
- μασκαρπόνε 200 γρ
- βούτυρο αγελάδος 3 κσ
- αλάτι -
- μαύρο πιπέρι -
Εύκολο συνοδευτικό (κυρίως για πουλερικά ή συκώτι) που δίνει χρώμα στο πιάτο. 1 kg σπανάκι καλά καθαρισμένο, χωρίς καθόλου κοτσάνια 200 gr κρέμα γάλακτος ή (καλύτερα) mascarpone 3 κ.σ. φρέσκο αγελαδινό βούτυρο (αν χρησιμοποιήσουμε κρέμα γάλακτος) αλάτι πιπέρι (άσπρο και μαύρο)
Διάβασε τη συνταγή στο www.sintagespareas.gr