by admin

Πράσα με δαμάσκηνα

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Ίσως το καλύτερο νηστίσιμο πιάτο που δοκιμάσαμε φέτος! Η συνταγή μου δόθηκε από διαδικτυακή  φίλη ως παραδοσιακή.  Γνωρίζω βέβαια ότι  σχεδόν όλα τα είδη άγουρης  μπουρνέλας και δαμάσκηνων χρησιμοποιούνταν για να ξινίσουν  ήπια πολλά πιάτα της κρητικής κουζίνας. Σε πολλά γιαχνάκια, κυρίως καλοκαιρινά που το λεμόνι ήταν δυσεύρετο, έριχναν μέσα
Διάβασε τη συνταγή στο www.cretangastronomy.gr
Κατηγορία: Λαχανικά

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το www.cretangastronomy.gr