104
Υλικά
- πράσα 1 κιλ
- κιμάς μοσχαρίσιος 600 γρ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- πελτές 1 κσ
- σάλτσα 4 κσ
- γάλα φρέσκο 3 κούπα/ες
- βούτυρο 1 κσ
- αλεύρι 5 κσ
- σκληρό τυρί 0.5 κούπα/ες
ΥΛΙΚΑ
1 Κιλό πράσα
6ΟΟ γρ κιμά μοσχαρίσιο ελιά
Λίγες πατάτες για την βάση του ταψιού
1 Μεγάλο κρεμμύδι
1 Κουτ σούπας πελτέ
4 κουτ σούπας σπιτική σάλτσα
Τυρί γκούντα για το πασπάλισμα, αλάτι, πιπέρι,μαϊντανό.
ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΜΠΕΣΑΜΕΛ
3 Κούπες φρέσκο γάλα
1 Κουτ της σούπας καλά γεμάτη βούτυρο
5 Κουτ σούπας καλά γεμάτες αλεύρι
Μισή κούπα σκληρό τυρί
Αλάτι,μοσχοκάρυδο.
Διάβασε τη συνταγή στο mageirikikaisintages.blogspot.com