91
Υλικά
- μπρόκολο 500 γρ
- λαζάνια 10 τμχ
- γαλοπούλα καπνιστή 8 φέτ
- τσένταρ 250 γρ
- ένταμ 100 γρ
- γάλα εβαπορέ 0.5 κουτί
- γιαούρτι αγελαδινό 1 κεσεδάκι/α
- στραγγιστό γιαούρτι 1 κεσεδάκι/α
- αυγά 2 τμχ
- κεφαλοτύρι 2 κσ
- ελαιόλαδο 2 κσ
- σιμιγδάλι ψιλό 2 κσ
- μοσχοκάρυδο 0.25 κφτ κγ
10 λαζάνια πλατιά (που δεν θέλουν βράσιμο) 5 πράσινα (με σπανάκι δηλαδή) και 5 άσπρα,
500 γραμ. βρασμένο μπρόκολο, μόνον οι φουντίτσες του σε μικρά κομμάτια,
8 φέτες γαλοπούλα καπνιστή κομμένη σε καρεδάκια,
250 γραμ. τυρί τσένταρ κίτρινο, τριμμένο στο χοντρό μέρος του τρίφτη,
100 γραμ. edam επίσης τριμμένο,
1/2 κουτί γάλα εβαπορέ αραιωμένο με 2 κουταλιές της σούπας νερό,
1 κεσεδάκι γιαούρτι αγελαδινό ή στραγγιστό (πλήρες ή με χαμηλά λιπαρά)
2 μέτρια αυγά,
2 κουταλιές τριμμένο κεφαλοτύρι,
2 κουταλιές ελαιόλαδο,
2 κουταλιές σιμιγδάλι ψιλό
και 1/4 κοφτό κουταλάκι τριμμένο μοσχοκάρυδο
500 γραμ. βρασμένο μπρόκολο, μόνον οι φουντίτσες του σε μικρά κομμάτια,
8 φέτες γαλοπούλα καπνιστή κομμένη σε καρεδάκια,
250 γραμ. τυρί τσένταρ κίτρινο, τριμμένο στο χοντρό μέρος του τρίφτη,
100 γραμ. edam επίσης τριμμένο,
1/2 κουτί γάλα εβαπορέ αραιωμένο με 2 κουταλιές της σούπας νερό,
1 κεσεδάκι γιαούρτι αγελαδινό ή στραγγιστό (πλήρες ή με χαμηλά λιπαρά)
2 μέτρια αυγά,
2 κουταλιές τριμμένο κεφαλοτύρι,
2 κουταλιές ελαιόλαδο,
2 κουταλιές σιμιγδάλι ψιλό
και 1/4 κοφτό κουταλάκι τριμμένο μοσχοκάρυδο
Διάβασε τη συνταγή στο aromavanillias.blogspot.com