71
Υλικά
- αντίδι 100 γρ
- μαϊντανός 1 ματσ.
- λόλα 1 τμχ
- μήλα 0.5 τμχ
- πράσινο μήλο 0.5 τμχ
- λεμόνι 0.5 τμχ
- φρέσκο κρεμμυδάκι 2 τμχ
- ξερά φρούτα 50 γρ
- κολοκυθόσποροι 30 γρ
- τυρί κρέμα 4 κσ
- ελαιόλαδο 6 κσ
- λευκό ξύδι 2 κσ
- κρέμα βαλσαμικού 2 κσ
- μουστάρδα 1 κγ
100 ΑΝΤΙΔΙΑ 1 ΜΑΤΣ. ΦΥΛΛΑ ΜΑΪΝΤΑΝΟΥ 1 ΛΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΗ ½ ΜΗΛΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ½ ΜΗΛΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΧΥΜΟ ΑΠΟ 1/2 ΛΕΜΟΝΙ 2 ΚΡΕΜΜΥΔΑΚΙΑ ΦΡΕΣΚΑ 50 ΓΡ. ΑΠΟΞΗΡΑΜΕΝΑ ΚΕΡΑΣΙΑ (Ή ΑΛΛΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΦΡΟΥΤΟ) 30 ΓΡ. ΚΟΛΟΚΥΘΟΣΠΟΡΟ 4 Κ.Σ. ARLA ΦΡΕΣΚΟ ΤΥΡΙ ΚΡΕΜΑ ΜΕ ΜΥΡΩΔΙΚΑ & ΜΠΑΧΑΡΙΚΑ 6 Κ.Σ. ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ 2 Κ.Σ. ΞΙΔΙ ΛΕΥΚΟ 2 Κ.Σ. ΚΡΕΜΑ ΒΑΛΣΑΜΙΚΟΥ ΜΕ ΦΡΑΟΥΛΑ KALAMATA PAPADIMITRIOU 1 Κ.Γ. ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ ΜΕ ΚΟΚΚΟΥΣ ΑΛΑΤΙ-ΠΙΠΕΡΙ
Διάβασε τη συνταγή στο www.chefonair.gr