218
Υλικά
- πράσινη σαλάτα 300 γρ
- προσούτο 150 γρ
- ντοματίνια 8 τμχ
- λιαστές ντομάτες 2 τμχ
- κουκουνάρι 40 γρ
- ελαιόλαδο 0.5 φλ
- ξύδι βαλσαμικό 4 κσ
- σκόρδο 0.5 κγ
- μπλε τυρί 150 γρ
Υλικά συνταγής 300 γρ. ανάμεικτη πράσινη σαλάτα 150 γρ. προσούτο Ευρυτανίας σε φέτες κομμένες στη μέση 8 ντοματίνια 2 λιαστές ντομάτες 40 γρ. κουκουνάρι καβουρντισμένο (προαιρετικά) 1/2 φλιτζάνι ελαιόλαδο 4 κουταλιές της σούπας ξίδι βαλσάμικο 1/2 κουταλάκι του γλυκού σκόρδο λίγος ψιλοκομμένος βασιλικός αλάτι, πιπέρι 150 γρ. μπλε τυρί σε κύβους ή τριγωνάκια φλούδες παρμεζάνας (προαιρετικά)
Διάβασε τη συνταγή στο www.icookgreek.com