108
Υλικά
- πράσα 1 κιλ
- τραχανάς γλυκός 200 γρ
- ντοματάκια 1 κονσέρβα
- άνηθος 1 ματσ.
- δαφνόφυλλα 2 φύλλα
- ελαιόλαδο 200 ml
.Διαδικασία Σε μια κατσαρόλα με χοντρό πάτο ζεσταίνουμε τη μισή ποσότητα ελαιολάδου και σοτάρουμε τα πράσα για 2 - 3 λεπτά, μέχρι να μαραθούν λίγο. Προσθέτουμε τον τραχανά και ανακατεύουμε με ξύλινη κουτάλα μέχρι να σοταριστεί καλά και ο τραχανάς...
Διάβασε τη συνταγή στο www.gastronomos.gr