190
Υλικά
- πράσα 600 γρ
- σέλινο 200 γρ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- φρέσκο κρεμμυδάκι 2 τμχ
- ρύζι καρολίνα 200 γρ
- πελτές 2 κσ
- πάπρικα 1 κσ
- μπαχάρι 0.5 κσ
- λευκό κρασί 0.5 φλ
- μαύρη ζάχαρη 1 κγ
Σήμερα όμως φτιάξαμε πρασόρυζο με σέλινο εντελώς παραδοσιακό! Είναι άλλωστε περίοδος νηστείας, επομένως για πολλούς που νηστεύουν, αυτού του είδους τα φαγητά είναι μια νοστιμότατη λύση! Επιπλέον είναι εύκολα στο μαγείρεμα και αξιοποιούν με τον καλύτερο τρόπο τα λαχανικά της εποχής!
Διάβασε τη συνταγή στο shogunkitchen.blogspot.com