105
Υλικά
- πράσα 600 γρ
- σέλερι 250 γρ
- σελινόριζα 300 γρ
- καρότο 2 τμχ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- φρέσκο κρεμμυδάκι 5 τμχ
- μαϊντανός 1 ματσ.
- ζωμός λαχανικών 400 ml
- ταχίνι 1.5 κσ
- θυμάρι 1 κλων
- λεμόνι 2 τμχ
Όταν πριν μερικά χρόνια είχα επισκεφθεί τις εγκαταστάσεις του Μακεδονικού Χαλβά στη Θεσσαλονίκη, ο αγαπημένος σεφ Νίκος Κατσάνης είχε επιμεληθεί το μεσημεριανό μας γεύμα.
Διάβασε τη συνταγή στο www.funkycook.gr