97
Υλικά
- πέρκα 1200 γρ
- μπακαλιάρος 1200 γρ
- γλώσσα 1200 γρ
- βλίτα 1.5 κιλ
- πατάτες 5 τμχ
- ντομάτα 4 τμχ
- σάλτσα ντομάτας 400 γρ
- εστραγκόν 1 κσ
- ρίγανη 1 κσ
- μαντζουράνα 1 κσ
- σκόρδο σε σκόνη 1 κσ
- κρεμμύδι σε σκόνη 1 κσ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- ελαιόλαδο 4 κσ
Το ψαράκι μαγειρεμένο με αυτόν τον τρόπο, θα επιμείνω να το δοκιμάσετε!Γιατί ήταν ένα φαγάκι που μας ενθουσίασε όλους με την νοστιμιά του!!Τρυφερό φιλέτο ψαριού, ακουμπισμένο πάνω σε βλίτα και τηγανιτές πατατούλες, και πάνω από όλα μια νόστιμη σαλτσούλα με φρέσκες ντοματούλες και μυρωδικά.Μαγειρεμένα όλα μαζί στον φούρνο για μισή ωρίτσα και ….. έτοιμο επιτέλους το φαγάκι μας να το απολαύσουμε, μιας και όσο ψηνόταν η μυρωδιά του μας είχε σπάσει την μύτη!Πάμε να μαγειρέψουμε!
Διάβασε τη συνταγή στο syntageskardias.blogspot.com