by admin

ΨΑΡΙ JORIM

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Καιρός ήταν επιτέλους για ένα νοητό ταξίδι στην Κορέα (αφού κανονικό ταξίδι, αυτήν την εποχή ειδικά, είναι απαγορευμένο...), μέσω ενός καταπληκτικού παραδοσιακού πιάτου. Ψάρι jorim. Ή όπως μεταφράζεται στα ελληνικά: αχνιστό! Όλα τα πιάτα jorim, ουσιαστικά είναι αχνιστά σε ένα ζωμό με βάση τη σάλτσα σόγιας, στην οποία προστίθενται διάφορα υλικά. Ειδικά όταν πρόκειται να αχνίσουμε ψάρι, η σάλτσα συνήθως περιέχει και gochujang, δηλαδή την παραδοσιακή Κορεάτικη πάστα καυτερής πιπεριάς, καθώς και gochugaru, δηλαδή το γνωστό μας μπούκοβο.
Διάβασε τη συνταγή στο shogunkitchen.blogspot.com
Κατηγορία: Ψάρια

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το shogunkitchen.blogspot.com