80
Υλικά
- πέρκα φιλέτο 1 κιλ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- λάδι 1 κσ
- αντσούγιες 2 τμχ
- κους κους 300 γρ
- βούτυρο 2 κσ
- κουκουνάρι 3 κσ
- δυόσμος 1 κγ
- ζαφορά 1 κγ
- κόλιαντρο 1 κγ
- καυτερές πιπεριές 2 τμχ
- λεμόνι 2 τμχ
- ζάχαρη 2 κγ
- μάραθος 2 κλων
Υλικά 1 κιλό ψάρι φιλέτο (πέρκα) 1 κρεμμύδι ξερό ψιλοκομμένο 1 κουταλιά λάδι 2 ρίζες μάραθο ψιλοκομμένο 2 αντσούγιες φιλέτο λιωμένες 300 γρ. κούς κούς 2 κουταλιές βούτυρο 3 κουταλιές κουκουνάρι καβουρντισμένο 1 κουταλάκι δυόσμο ψιλοκομμένο Για τη μαρίναρα 1 κουταλάκι ζαφορά 1 κουταλάκι κόλιαντρο ...
Διάβασε τη συνταγή στο syntagesmeepityxia.blogspot.com