by admin

ΨΑΡΙ ΜΕ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΠΛΕΥΡΩΤΟΥΣ ΣΑΝ ΜΠΟΥΡΔΕΤΟ

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Το κερυραϊκό μπουρδέτο είναι ένα φαγητό πολύ αγαπημένο, το οποίο το μαγειρεύω αρκετά συχνά! Το συνοδεύω σχεδόν πάντα με ρύζι basmati ώστε να απολαμβάνω την υπέροχη σάλτσα του! Σήμερα όμως, σκέφτηκα να κάνω κάτι λίγο διαφορετικό. Να μετατρέψω το πιάτο σε ολοκληρωμένη γευστική πρόταση, η οποία θα χρειάζεται μόνο λίγο ψωμί για να είναι πλήρης. Μαγείρεψα, λοιπόν, το ψάρι μου μαζί με μανιτάρια πλευρώτους με την ίδια ακριβώς τεχνική που μαγειρεύω το μπουρδέτο σκέτο. Δε χρειάζεται να περιγράψω τη γεύση του, καθώς όσοι έχετε φάει μπουρδέτο, ήδη ξέρετε. Όσοι πάλι δεν έχετε, καιρός είναι να δοκιμάσετε!
Διάβασε τη συνταγή στο shogunkitchen.blogspot.com
Κατηγορία: Ψάρια

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το shogunkitchen.blogspot.com