Ψάρι με πατάτες στην κατσαρόλα

by admin

Ψάρι με πατάτες στην κατσαρόλα

No ratings yet

 (0)

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Εύκολο, χορταστικό, καθημερινό πιάτο!
Κι αν εγώ έχω φτιάξει τη σημερινή συνταγή με ένα ολόφρεσκο πελαγίσιο μπακαλιαρόπουλο σήμερα, το ίδιο νόστιμο μπορεί να είναι οποιοδήποτε ψάρι μέτριου ή μεγάλου μεγέθους, φρέσκο ή κατεψυγμένο! Στην περιοχή μου το έφτιαχναν στο παρελθόν (κάποιοι και τώρα) ακόμη και με παστό μπακαλιάρο ή ψάρι κονσέρβας, τόσο συνηθισμένο είναι! Στις παρατηρήσεις θα δείτε και προτάσεις για εργαζόμενες μαμάδες ώστε αυτό το φαγητό να σερβιριστεί φρεσκομαγειρεμένο στο τραπέζι, πράγμα που το κάνει να πλεονεκτεί έναντι του αντίστοιχου πιάτου φούρνου!

Διάβασε τη συνταγή στο www.cretangastronomy.gr

Κατηγορία: Ψάρια

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Search

Generic filters

Σχετικές συνταγές

Search

Generic filters

Άλλες συνταγές από το www.cretangastronomy.gr