88
Εύκολο, χορταστικό, καθημερινό πιάτο!
Κι αν εγώ έχω φτιάξει τη σημερινή συνταγή με ένα ολόφρεσκο πελαγίσιο μπακαλιαρόπουλο σήμερα, το ίδιο νόστιμο μπορεί να είναι οποιοδήποτε ψάρι μέτριου ή μεγάλου μεγέθους, φρέσκο ή κατεψυγμένο! Στην περιοχή μου το έφτιαχναν στο παρελθόν (κάποιοι και τώρα) ακόμη και με παστό μπακαλιάρο ή ψάρι κονσέρβας, τόσο συνηθισμένο είναι! Στις παρατηρήσεις θα δείτε και προτάσεις για εργαζόμενες μαμάδες ώστε αυτό το φαγητό να σερβιριστεί φρεσκομαγειρεμένο στο τραπέζι, πράγμα που το κάνει να πλεονεκτεί έναντι του αντίστοιχου πιάτου φούρνου!
Κι αν εγώ έχω φτιάξει τη σημερινή συνταγή με ένα ολόφρεσκο πελαγίσιο μπακαλιαρόπουλο σήμερα, το ίδιο νόστιμο μπορεί να είναι οποιοδήποτε ψάρι μέτριου ή μεγάλου μεγέθους, φρέσκο ή κατεψυγμένο! Στην περιοχή μου το έφτιαχναν στο παρελθόν (κάποιοι και τώρα) ακόμη και με παστό μπακαλιάρο ή ψάρι κονσέρβας, τόσο συνηθισμένο είναι! Στις παρατηρήσεις θα δείτε και προτάσεις για εργαζόμενες μαμάδες ώστε αυτό το φαγητό να σερβιριστεί φρεσκομαγειρεμένο στο τραπέζι, πράγμα που το κάνει να πλεονεκτεί έναντι του αντίστοιχου πιάτου φούρνου!
Διάβασε τη συνταγή στο www.cretangastronomy.gr