by admin

Ψάρι μπουρδέτο

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Κερκυραϊκή πεντανόστιμη συνταγή,για ψάρι, σε σάλτσα κοκκινοπίπερου ,συνοδεία πατάτας,η οποία,κλασσικά,μαγειρεύεται σε φέτες, μαζί με το ψάρι.Παραδοσιακά, γίνεται με σκορπίνα,η οποία θεωρείται οτι δίνει το πιο νόστιμο μπουρδέτο,αλλά εσείς χρησιμοποιείτε ό,τι άλλο πετρόψαρο αγαπάτε (ροφός,μηλοκόπι κλπ.)Επίσης διαφοροποίησα τη σάλτσα ως προς τα μυρωδικά,βάζοντας λιγότερο κρεμμύδι και προσθέτοντας αστεροειδή γλυκάνισο,μπαχάρι,δάφνη.
Διάβασε τη συνταγή στο cookthebook.blogspot.com
Κατηγορία: Ψάρια

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το cookthebook.blogspot.com